NOG 32 DAGEN VOOR DE AFTRAP VAN VILVOORDE-CUP!

nog-32-dagen-voor-de-aftrap-van-vilvoorde-cup

NOG 32 DAGEN VOOR DE AFTRAP VAN VILVOORDE-CUP!

De te winnen VILVOORDE-CUP…

We naderen de dag en start van de Indoor Soccer Challenge VILVOORDE-CUP 2019!

Recent werden opnames gedaan van de prachtige VILVOORDE-CUP in samenwerking met onze Jeugd van Vilvoorde.

Mis deze aftrap niet en schrijf uw jeugdploeg in voor deelname aan deze sportieve zaalvoetbalevenement.

Het volstaat de naam uw ploeg in te schrijven via www.vilvoordecup.be De deelname is volledig GRATIS! Wel wordt een waarborg gevraagd van € 50,00 te storten op rekeningnummer BE98 6511 6063 1093 van ZVC Vilvoorde met vermelding van de ploegnaam. Elke ploeg krijgt zijn waarborg integraal terug bij de start van hun eerste wedstrijd.

Elke jeugdspeler die deelneemt aan de Indoor Soccer Challenge VILVOORDE-CUP, ontvangt een prachtige deelnemersmedaille ter herinnering. En uiteraard zijn er de prachtige bekers voor de 1ste, 2de en 3de plaats per leeftijdscategorie. De prijsuitreiking gebeurd in aanwezigheid van de Vilvoordse schepen van Sport de heer Moad EL BOUDAATI.

Tijdens het tornooi worden ter plaatse softdrinks, snacks en frietjes aan zeer democratische prijzen aangeboden. Eigen lunchen en dranken ter plaatse zijn niet toegestaan. Voor de spelers wordt er tijdens de wedstrijden eveneens gratis water voorzien.

Op zaterdag 04 mei 2019 ontvangt de organisatie 12 ploegen van de leeftijdscategorie U13. En op zondag 05 mei 2019 worden opnieuw 12 ploegen ontvangen maar dan van de leeftijdscategorie U11.

De inkom voor de bezoekers aan het tornooi bedraagt € 3,00 per persoon.

Wenst u nog meer info dan kan u steeds met ons contact opnemen op 0468 20 86 28 of via mail op info@vilvoordecup.be

andrem