HET EVENEMENT

Zaalvoetbal is een zaalsport en een zaalvariant van het voetbal. Op enkele uitzonderingen na (zie reglement tornooi) gelden de spelregels van de Vlaamse Zaalvoetbal Bond (VZVB).

Er wordt gedurende de Indoor Soccer Challenge VILVOORDE-CUP vijf tegen vijf gespeeld voor telkens een periode van één maal 15 minuten.

Alle scheidsrechters zijn officiële erkende scheidsrechters met heel wat ervaring op Nationaal niveau.

Op zaterdag 27/05/2023 spelen 16 ploegen van de leeftijdscategorie U9 (7-8 jaar) verdeeld onder 4 poules van elk 4 ploegen de voorrondes. Na het spelen van deze wedstrijden wordt op basis van de standen een afvalschema samengesteld, eindigend met een finale.

Na de voorronde worden de plaatsingswedstrijden telkens voor een periode van één maal 15 minuten gespeeld. Bij gelijkspel in de finales worden er strafschoppen genomen.

Op zondag 28/05/2023 spelen 16 ploegen van de leeftijdscategorie U11 (9 -10 jaar) verdeeld onder 4 poules van elk 4 ploegen de voorrondes. Na het spelen van deze wedstrijden wordt op basis van de standen een afvalschema samengesteld, eindigend met een finale.

Na de voorronde worden de plaatsingswedstrijden telkens voor een periode van één maal 15 minuten gespeeld. Bij gelijkspel in de finales worden er strafschoppen genomen.

Op maandag 29/05/2023 spelen 16 ploegen van de leeftijdscategorie U13 (11 -12 jaar) verdeeld onder 4 poules van elk 4 ploegen de voorrondes.

Na het spelen van deze wedstrijden wordt op basis van de standen een afvalschema samengesteld, eindigend met een finale. Na de voorronde worden de plaatsingswedstrijden telkens voor een periode van één maal 15 minuten gespeeld. Bij gelijkspel in de finales worden er strafschoppen genomen.