Faq

VRAAG & ANTWOORD

Er wordt gespeeld onder de vorm van een volledige competitie (heen- en terug wedstrijden). 4 poules met elk 4 ploegen starten met de plaatsingswedstrijden (de voorrondes). Alle deelnemende ploegen spelen dus minstens 6 wedstrijden tijdens de voorrondes! Alle wedstrijden duren 15 min. Na de voorrondes worden kwartfinales gespeeld om vervolgens de halve finales, de troostfinale en de finale te spelen.

Het inschrijven van een ploeg voor deelname aan het tornooi dient te gebeuren via het daartoe bestemde online inschrijfformulier op de website. Het is mogelijk om meerdere ploegen in te schrijven (max 2 ploegen/leeftijdscategorie) voor zover er plaatsen vrij zijn. De plaatsen worden eerst toegekend aan een nieuwe individuele ploeg.

De inschrijving is reeds geopend en kan nog ten laatste tot 21 mei 2023 om 23u59. Daarna worden de inschrijvingen definitief afgesloten. Van zodra een leeftijdscategorie volzet is kan de inschrijving vroeger worden afgesloten. Er zijn 16 plaatsen beschikbaar per leeftijdscategorie (U9-U11 en U13).

De inschrijving en deelname is GRATIS! De waarborg bedraagt € 75. Deze waarborg is per ploeg en dient onmiddellijk gestort te worden bij inschrijving. Na aanwezigheid en volledige deelname aan het tornooi wordt de waarborg van €75,00 teruggestort.

Van zodra aan alles is voldaan bij de inschrijving (deelnamekost gestort!) ontvangt de persoon die de ploeg heeft ingeschreven en zich als verantwoordelijke opgaf, een bevestiging van deelname aan het tornooi via e-mail. Eveneens ontvangt de ploegverantwoordelijke alle bijkomende nuttige informatie met betrekking op het verloop van het tornooi. Hij ontvangt eveneens een formulierlijst per deelnemende ploeg via mail. Deze kan aangevuld en aangepast worden tot op de dag van het tornooi. De spelerslijst moet correct ingevuld en ondertekend, ten laatste 30 minuten voor aanvang van de eerste wedstrijd in het bezit zijn van de organisator.